Titta först på fragment x clot x nike Air Force 1 ‘svart’

Bild med kickwhoShow
Efter att ha tittat på en “Game Royal” -färg förra veckan tar vi nu vår första titt på det varmt förväntade Fragment X Clot X Nike Air Force 1 “Black”! Tillverkad i samarbete med Hiroshi Fujiwara och Edison Chen, detta är ett av de mest spännande AF1 -samarbeten någonsin, och vi är bortom hyped!

Tillverkad från en lyxig svart siden är den övre utsmyckad med standard kinesisk mönster som är en nick till Hong Kong multi-hyphenates arv. En snygg Swoosh skjuter över sidopanelerna i sidled och mediala i premiumläder, medan ytterligare fullkornelement pryder tungan för extra lyx.

Bild med kickwhoShow

Bild med kickwhoShow
En sak som du kanske inte vet om det “svarta” är att som tidigare koagel AF1 -utsläpp, kan premiumöverdelen brännas bort för att avslöja ett mystiskt baslager under. En av 2019: s många populära sneakartrender, när silken sjunger, avslöjas ett slående rött läder komplett med jordnära bruna fragment åska och geometrisk detaljering.

När det gäller mellansulan är den klassiska Nike Air -mellansulan för komfort och dämpning som är nästa nivå. Detta är fodrat med en slering av gummgummi för långvarig dragkraft med varje steg, vilket slutför den överdådiga estetiken.

Bild med kickwhoShow

Bild med kickwhoShow
Om du, precis som oss, vill ha fragment x clot x nike Air Force 1 ‘svart’ i din samling, kommer den att släppa någon gång denna månad för cirka £ 200. Även om detta kan verka brant till en början, måste du komma ihåg att detta är en sällsynt trevägs kollaps från tre av branschens största namn, så det är absolut värt de pengarna. Se till att du håller dig uppdaterad om mycket mer frisläppsinformation och håll den låst hos den enda leverantören för de nuvarande och största sneaker -nyheterna!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.