Nike SB Zoom Blazer Mid “Sashiko” -paket erbjuds nu!

Om det finns en samling sneakers som du definitivt bör betala ränta till den här säsongen, är det Nike SB Zoom Blazer Mid “Sashiko” -paket. En hyllning till den traditionella japanska broderimetoden som går tillbaka till början av 1600 -talet, den erbjuds just nu direkt från Nike UK!

Visas i två ultralat unika färgvägar inklusive “Mystic Navy” såväl som “Sesame”, båda paren är utformade från mocka såväl som duk -överdelar såväl som målas i såväl blå som beige. Traditionella sashiko-sömmar kan upptäckas överallt för extra förstärkning, medan andra mönster som kors såväl som sicksackar också spelar en framträdande funktion här.

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Mystic Navy”

Int’l frakt

Köp nu

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Mystic Navy”

Int’l frakt

Köp nu

En stor Nike Swoosh skjuter över sidorna såväl som mediala sidopaneler såväl som nedanför kommer du att upptäcka ett vansinnigt bekvämt zoomluftsystem som är inrymt i en vulkaniserad gummi-mellansula för en flexibel, indelad känsla som du kan rocka hela dagen , varje dag.

Tillgängligt nu från Nike UK, både Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Mystic Navy” såväl som Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Sesame” bör inte missa, så se till att du tar ett par medan din storlek fortfarande finns. Låt oss förstå om du hanterade till Cop, liksom i tillhörande nyheter, Air Jordan 4 “Sashiko” har avslöjats!

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Sesame”

Int’l frakt

Köp nu

Nike SB Zoom Blazer Mid Premium “Sesame”

Int’l frakt

Köp nu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.