Dessa 5 kända Yeezys gör alla ett comeback 2022

Om du trodde att 2021 var enorm för Yeezy Restocks, vänta tills du hör vad som är i butiken för 2022. Medan förra året var enormt för att få tillbaka moderna färger, detta Year Kanye West samt adidas kommer att släppa några OG-par som utvecklade grunden för det varumärke som vi förstår idag. Från 350 V2 till 700, om du inte hanterade för polisen någon typ av dessa tillbaka på dagen, kräver du verkligen att checka ut för att upptäcka mer!

Om du vill förstå varje enskild yeezy som släpps snart har den enda leverantören redan täckt det. För den här artikeln kommer vi att fokusera på fem stora återställningar som du verkligen inte vill missa, så se till att du håller den låst eftersom det kommer att uppdateras och uppdateras med ny information när den utvecklas!

Int’l frakt

Se mer

Yeezy ökning 350 V2 “Blue Tint”

För att starta saker har vi den yeezy ökningen 350 V2 “blå nyans”. Rykten kring denna ombyggnad sträcker sig tillbaka så långt som förra sommaren, men efter många förseningar verkar det som om den efterlängtade färgen slutligen kommer att dyka upp här i Storbritannien. Dessa återvände verkligen i specifikationen i januari såväl som på orientaliska marknader i februari, så en marschase är ett ganska naturligt steg. Detta är den ideala möjligheten att uppgradera din vårrotation.

Int’l frakt

Se mer

Yeezy ökning 350 V2 “Oreo”

Händer ner en av de allra bästa Yzys någonsin, Yeezy ökade 350 v2 “Oreo” som först släpptes alla metoder 2016. Ett av de allra första svarta paren som minskar någonsin, många sneakerheads har sett dessa upp de senaste fem år. Om det verkar lite som du kommer 2022: s återutgivning att bli massiv. Förväntas att minska detta som en del av sommaren, se till att du håller det låst för din finaste möjlighet att skydda din storlek.

Int’l frakt

Se mer

Yeezy ökning 350 V2 “Svartröd”

Yeezy ökad under Black Friday 2016 som en del av det lämpligt namngivna “Black Friday” -paketet, är Yeezy ökningen 350 V2 “Black Red” ett av de mest legendariska paren som ni någonsin har arbetat med. Av de tre som tappade som en del av BF-samlingen är detta den överlägset mest eftertraktade. Precis som den tidigare nämnda “Oreo” kommer “Red Stripe” att släppas som en del av Yzy Summertime-line-up. Det verkar som om denna sommartid kommer att vara full av värme!

Int’l frakt

Se mer

Yeezy ökning 700 “Wave Runner”

Vi kan inte prata om 2022 återställningar utan att diskutera den triumferande återkomsten av Yeezy öka 700 “våglöpare”. Förmodligen sneakeren som sparkade av den chunky fars skotrenden, när dessa avslöjades tillbaka 2017 var det rumpan för varje sneakerheads skämt. Snabb framåt fem år, liksom de är potentiellt en av de mest hypade sneakers i hela spelet. Golklockad till ren perfektion, om du inte har ett par redan så är detta året att resa vågen.

Int’l frakt

Se mer

Yeezy ökning 700 v2 “statisk”

Och sist dock inte minst är Yeezy ökning 700 V2 “statisk”. Introducerade i slutet av 2018 tillsammans med en 350 v2 av exakt samma namn, ser många fitnessinstruktörsfans detta som den allra bästa Yeezy som någonsin gjorts – inga problem som frågats. Perfekt för alla typer av sommartidsrotation, våra källor berättar för oss att en återutgivning av mars är på korten, så se till att du håller ögonen skalade om du vill ha ett par den här säsongen. Personligen tror vi att detta är en av de mest bekväma adidas -sneakers som någonsin gjorts.

Som vi diskuterade redan kommer vi att uppdatera den här korta artikeln med all lämplig Yeezy Restock -information när den utvecklas, så se till att du bokmärker den för mycket mer uppdateringar när de utvecklas. Låt oss förstå vilket par du vill till polisen 2022, liksom om du inte är säker på vilken storlek du borde få, inspektera våra storleksguider nedan för de allra bästa förslagen samt vägledning om storlek, styling, liksom mer:

Yeezy ökade 350 V2 -storleksguide
Yeezy ökade 700 storleksguide

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.