Den stackars kaninen X Adidas ZX 8000 “Ice Cream” är lika underbar som den ser ut

Poor Bunny är definitivt ingen helt främling när det gäller de tre ränderna. I själva verket komponerade vi till och med ett helt stycke som förklarade varför hans Forum Low var årets mest populära partnerskap. Att hålla det sagt, det verkar som om den Puerto Rican -rapparen har ännu mer upp ärmen när vi tar vår extremt mycket första titt på den kommande Poor Bunny X Adidas ZX 8000 “Ice Cream”!

En av de mest unika färgvägarna för att nå den traditionella ZX 8000 -silhuetten, detta påverkas av allas favorit skyldiga nöje. Målad i en rad underbara toner inklusive blå, orange, lila och gul, dessa görs alla upp på ett vågigt sätt för en look som liknar smältglass. Faktum är att du till och med kan se några av färgerna som läcker ner vridningsmittulan!

Andra coola detaljer inkluderar ett starkt blått inre foder samt en adidas trefoil som pryder tungan. Du kommer också att upptäcka en glansig hälräknare som står i kontrast mot det matta läderet och mocka finish.

Ganska mycket ingenting annat förstås om den stackars Bunny X Adidas ZX 8000 “Ice Cream”, men med det heta väderförhållandet hoppar vi dessa frisläppande förr snarare än senare. Låt oss förstå vad du tror på Reggaeton -stjärnans senaste sko, liksom i tillhörande nyheter, Jeremy Scott X Adidas Originals Partnership gör ett betydande comeback!

Bild via Cuong0315
Int’l frakt

Se mer

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.