Atmos ‘Safari’ vibber fungerar på Nike SB Dunk Low

Bild med hjälp av Hype DC
Atmos X Nike Air Max 1 ‘Safari’ är förmodligen ett av de mest berömda sneaker -partnerskapen genom tiderna. Dekala sin debut 2003 gjorde det en stor effekt på marknaden och fortsätter att göra det även till denna dag. Nu verkar det som om Swoosh planerar att kanalisera exakt samma typ av energi med en helt ny Nike SB Dunk låg, liksom det är absoluta lågor!

Bilder med tillstånd av @nikesbornothing, Dunk Low ‘Safari’ förblir trogen mot OG, totalt med en dukståbox, läderväv, utöver det legendariska trycket som prickar hela övre. Buttery Smooth Brown Suede Graces hälen, medan en yttersula i gummi på samma sätt ser ut precis som den ursprungliga skon från de tidiga noughtiesna.

Bild med hjälp av Nikesbornothing

Bild med hjälp av Nikesbornothing
Just nu förstås ganska mycket annat annat om Nike SB Dunk Low ‘Safari’, men en sak som är säker är att detta inte är ett partnerskap med Atmos och kommer att erbjudas som en allmän utgåva. Ställ in på att minska under de kommande månaderna, se till att du håller den låst hos den enda leverantören om du vill ha ett par av dessa i din rotation!

Bild med hjälp av Nikesbornothing

Bild med hjälp av Nikesbornothing

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.