Release påminnelse: Missa inte Air Jordan 1 High OG “Prototyp”!

Air Jordan 1 High OG “Prototype” måste vara en av de mest intressanta AJ1: erna för att minska den här säsongen, liksom vi kommer att beskriva varför på lite. Den allra första avslöjade tillbaka i juni som en del av Jordan Brands höst 2021 Vintage Collection, den är nu beredd att minska imorgon den 30 september på Nike UK!

Tillverkad från ett stort utbud av premiummaterial har vissa sneakerheads förklarat att denna Air Jordan 1 har en kombination som liknar det senaste området Jam: A New Tradition -film, liksom vi kan se den. Med blå toner som omger vristen såväl som svart såväl som grå färger som pryder hälen fungerar allt ovanpå en skarp vit bas. En Swoosh skjuter över sidorna såväl som mediala sidopaneler med kontraststygn för en sartorialeffekt.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Vi har inte ens kommit till den intressanta delen av denna Nike -sko än. Om du tittar noggrant runt vristen ser du en serie subtila indragningar som säger var du ska snip. Detta indikerar att denna AJ1 görs för att omvandlas från en hög till låg. Det är absolut en bra idé, men det finns ingen metod för att ansluta fotleden, så modifieringen kommer att vara irreversibel.

30 september är dagen att markera om du vill att Nike Air Jordan 1 High OG “Prototype” i din samling! Var noga med att hålla den låst hos den enda leverantören för din finaste möjlighet att polisen, liksom i tillhörande nyheter, Air Jordan 1 Vintage High Og “Dark Marina Blue” tappar nästa år!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published.