Kanye West hävdar att han är chef för adidas, disses Puma och sedan snabbt ber om ursäkt

i en bisarra händelse under helgen, tog Kanye West till Twitter i en udda rant för att hävda att han är den nya chefen för Adidas. Även om han kanske är en av de tre-remsiga största medarbetare, är vi inte helt säkra på att hans nya anspråk på berömmelse är korrekt.

Han fortsatte sedan (i samma tweet) för att sprida ett rivaliserande varumärke genom att märka alla Pumas mönster “pinsamt skräp”. Men att oroa dig, eftersom Kanye anser att han kommer att “föra Adidas och Puma tillbaka och föra mig och Jay tillbaka” – med hänvisning till den ökända splittringen mellan bröderna Adolf och Rudolf Dassler, som grundade Adidas respektive Puma. Han hänvisar också till den pågående fejden mellan sig själv och kollegan njuter av trondesignern Jay-Z.

Vi har ännu inte fått någon uppdatering om Kanye faktiskt är den nya chefen för adidas, men för närvarande antar vi att han förmodligen inte är det. Å andra sidan är Jesus King Star tog till Twitter ännu en gång en dag senare för att be om ursäkt till Puma.

Han uttalade “Tala biggs nu, jag borde inte ha sagt något om Puma offentligt”, samt ber om ursäkt till “Emory, Jay och hela Puma -besättningen”. Både Puma och Adidas svarar ännu inte på denna nyaste Twitter -rant, med Kanye förblir tyst sedan.

Medan vi är osäkra på vad Kanye tänkte med den här nyaste spree av tweets, är det ingen som förnekar att Yeezy fortfarande dödar det. Se till att hålla den inlåst i ideal här på den enda leverantören, och när du är här kolla in Stussys senaste samling!

Bild med hjälp av Forbes

Leave a Reply

Your email address will not be published.