Den off-white X Nike Dunk Low tappar i 50 färgvägar

Tidigare denna vecka rapporterade den enda leverantören att tjugo off-white X Nike Dunk-låga var i verk-vi hade fel, och vi ber om ursäkt för det. Med allt som sagt har nya rykten just dykt upp och tyder på att faktiskt en enorm femtio färgvägar kommer snart. Du läser rätt: Femtio.

Bild genom ZSNeakerheadz
Tillbaka i maj 2020 tog Virgil Abloh till Instagram Story för att bekräfta att han verkligen arbetade med mycket fler dunkar, men aldrig i våra vildaste drömmar trodde vi att det skulle bli ett samarbete i denna storlek. Varje par, som avslöjades av trovärdig sneaker insider @ZSneakerHeadz, arbetar ovanpå en andningsbar dukbas med premium läder med full korn som tappar toeboxen och hälen. Läckta i grå och vita paletter och “trippelsvart” sorter, den mest betydande differentieringen mellan varje Nike -sko finns på mellansulan.

Medan de klassiska off-white dekonstruerade elementen kan hittas genom att inkludera två snörningssystem och citerade text, titta närmare på botten av varje sko, hittar du en platta som är numrerad av femtio. Det första gråa och vita paret här är nummer 30 medan det andra är 8. Den helt svarta är tydligen nummer 50.

Bild genom ZSNeakerheadz
Ganska mycket inget annat är känt om den kommande off-white X Nike Dunk Low Collab för nu, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket mer nyheter när den utvecklas! Låt oss veta vilka färger du vill se, och i relaterade nyheter bekräftade Virgil Abloh nyligen den off-white X Nike Air Force 1 “University Gold”!

Bild genom ZSNeakerheadz

Leave a Reply

Your email address will not be published.