Varför det Converse OG Pro Leather Low är ett måste-kopia

Om du vet en sak eller två om sneakers, finns det en stor chans att du redan är medveten om vikten av Converse OG Pro Leather Low. Om inte, låt oss presentera dig för den klassiska silhuetten och den stora historien bakom det! Det introducerades 1976 och är kanske en av de mest legendariska basket -sneakers genom tiderna. Magic Johnson, Michael Jordan och Larry Bird har alla slitit pro -läder vid någon tidpunkt i sin karriär.

Bild via sneakersnstuff
Int’l frakt

Köp nu

Efter en utbredd framgång i basket, bröt pro -läderet igenom på livsstilsmarknaden och blev monumentalt viktigt i utvecklingen av streetwear -kulturen. Paret gynnades också av skateboardgemenskapen. Långt innan Nike SB fanns, antog åkare pro-läderet på grund av sin hållbara design och kraftigt uppdelade vrister, de var idealiska för sporten med hög effekt.

Sammantaget är Converse OG Pro Leather Low ett allvarligt par sneakers som utan tvekan [är värt] en plats i din rotation! Den goda nyheten är att de är tillgängliga just nu från Converse UK, så vad väntar du på – ta ett par nu! Medan du är där, kolla in det enorma utbudet av stilar som just tappade på Converse New-in-sortiment!

Bild via sneakersnstuff
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.